Dirty Rigger

Az első Dirty Riggert soha nem lehet elfelejteni. Ezt megígérhetjük. A kesztyűk 100%-ban valódi elnyűhetetlen anyagból készülnek. A dupla varrás és a frottír izzadtságtörlő is. A puha párnázat, valamint a tenyéren és ujjvégeknél található Dirty Tough bevonat úgyszintén. Egy céllal és csupán egyetlen célra készültek, kemény munkára.

MagTape

Kiemelkedő minőség, esőálló és erősen tapadó változatban is kapható. Kiváló ellenálló képesség és rugalmasság, a MagTape a profik ragasztószalagja.
A MagTape Gaffer ragasztószalagját a TV és film iparban már több mint húsz éve használják, miután ott a tisztaság, az eltávolíthatóság és a kevés visszamaradó ragasztóanyag alapvető követelmény.

A cégről

A Le Mark csoport az innovatív fejlesztésben, speciális gyártásban és az öntapadós termékek előállításában érdekelt a vállalat alapítása, 1982 óta.

A cég számos világszerte ismert márkanevet hozott létre, mint például a Magtape®, Blacktak®, SlipWay™ és Studiotak™, hogy csak a négy legismertebbet említsük.

A Le Mark többszörösen díjnyertes vállalat szándéka a vásárlók folyamatosan változó igényeinek kielégítése. Mindeközben alkalmazkodnia kell az előírások módosulásához, a brit és tengerentúli piacok tendenciáihoz és a folyamatosan bővülő online kereskedelemhez.

A Le Mark több akar lenni pusztán „ellátónál”, célja egy jól működő partnerkapcsolat kialakítása minden vásárlóval. A szakértői és technikai támogatás bárki számára elérhető. Ez kiegészül képzett kereskedőkkel és ügyfélszolgálati csapattal, amely megérti és alkalmazza a „vásárlók kiszolgálása” filozófia fontosságát a folyamat minden szakaszában.

Figyelembe kell venni azt is, hogy esetenként elegendő a weboldal felkeresése bizonyos szükséges információk megszerzéséhez. Éppen ezért a honlap törekszik az egyszerűségre, igyekszik informatív, ugyanakkor élvezetesen praktikus használatot biztosítani. Természetesen a cég „élő emberekről” szól, nem csupán egy komputerizált folyamatról. Az angliai székhelyű csapat bármikor rendelkezésre áll támogatással és tanácsadással.