Az ART zenészeket, mérnököket és hangfelvételért rajongó munkatársakat tömörítő cég. Az 1984-es kezdetek óta azon munkálkodnak, hogy új lehetőségekkel bővítsék az ár/teljesítmény alkotta korlátokat egy olyan innovatív termékskála létrehozásával, amely kielégíti a zenészek minden szükségletét.

A csöves előerősítők és kompresszorok páratlanul meleg hangkaraktert biztosítanak, a korszerű grafikus hangszínszabályzók pontosan megmutatják a gerjedés lehetséges frekvenciáját, továbbá a színpadi és stúdió használatra szánt hasznos kis kiegészítő audió eszközök mind az ART kiváló minőségét, hangzását, sokoldalúságát és megbízhatóságát nyújtják.

Turné közben, éjszakai klubokban, arénákban, hangstúdiókban, előadótermekben, templomokban, próbatermekben, pincékben vagy garázsokban, az ART világszerte elnyerte a vásárlók elismerését. Gazdag történelme tükrözi a zene és az alkotó folyamatok iránti hű elkötelezettséget.

Az eltelt két évtized során soha nem vesztették el az inspirációt, amely a fejlett technológiák létrehozásához szükséges, köszönhetően az ART-hez hű és őket folyamatosan támogató felhasználók ezreinek.