Terry Tew a DPA CORE mellett tette le voksát

Terry Tew a DPA CORE mellett tette le voksát.

 

 

A DPA új erősítő-technológiája által nyújtott megnövelt dinamika tartomány hatására Terry Tew Light & Sound kölcsönző cége a teljes d:fine™ headset mikrofon készletét lecserélte CORE-ra.
A Terry Tew Light & Sound Hire, az Egyesült Királyság legnagyobb, broadcast piacra dolgozó RF audió berendezés kölcsönző cége méltányolta a DPA új CORE erőstő-technológiáját azáltal, hogy minden meglévő DPA headsetjét CORE d:fine™ 4066 kapszulára cserélte.
„Mindig is nagyon boldogok voltunk a DPA headsetek által szolgáltatott hangzással, de az új CORE technológia a hangminőség új szintjére emelte őket“ mondta a cégalapító Terry Tew. „A dinamika tartomány jelentős mértékben nőtt és általánosságban kevesebb a torzítás minden hangerő szinten. A mikrofonon külsőleg nem látszik a változás, de határozottan tisztábban és nyíltabban szól a teljes hangtartományban.“
Hogy ezeket az előnyöket a broadcast vásárlók is megkaphassák, a Terry Tew Light & Sound kölcsönző cég megduplázta készletét a DPA korszakalkotó CORE headsetjeiből, 60 helyett immár 120 darabot tart belőlük raktáron. Már használja is őket különböző nívós televíziós show műsorokban, új szintre emelve ezzel a közönség interaktivitását.
„A különbség olyan markáns, hogy ezentúl a DPA CORE technológiája lesz a szabvány, amelyhez minden más headsetet hasonlítani kell“ tette hozzá Tew. „Ez a legfőbb oka annak, amiért megdupláztam a készletünket ebből a termékből.“
A DPA CORE technológiáját alkalmazzák a cég gömb iránykarakterisztikás d:screet™ miniatűr csíptetős és d:fine™ headset mikrofonjainál is. A tiszta, természetes hangzás már hosszú ideje fémjelzi a DPA termékeket, de a CORE erősítő technológia alkalmazásával ezeknek a kapszuláknak a dinamika tartománya 14 dB-lel nőtt 1% harmonikus torzítás mellett. Ez azt jelenti, hogy a hangzás minden hangerő szinten javult, a suttogástól egészen a sikolyig.
A DPA CORE technológia másik nagy előnye a tartósság. Az új nano bevonatnak és az érzékeny elektronika hermetikus lezárásának köszönhetően ezek a termékek sokkal jobban ellenállnak a víznek és nedvességnek.
Bár a CORE kapszulákat eredetileg nem szándékozták a DPA rendkívül kedvelt d:screet csíptetős és d:fine mikrofonok cserekapszulájaként alkalmazni, az piac lelkes fogadtatása és számos élvonalbeli felhasználó révén a DPA CORE technológiája a miniatűr mikrofonok ipari szabványává vált. Az új erősítő technológia bemutatkozása minden produkcióban magasra tette a lécet, legyen az élő hang, színház, filmfelvétel, vagy broadcast alkalmazás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *