asl-intercom-pro-sorozat

Központi egység
Image

A PS 279 kétcsatornás intercom állomás beépített hálózati tápegységgel, 1U magas 19”-es fém rackdobozba építve. Mindazokat a szolgáltatásokat biztosítja, amelyek a kétcsatornás kommunikációs rendszerhez szükségesek, a PRO sorozatú hordozható és asztali egységekkel működik.

Hordozható egységek

PS 19M
A hordozható egységeknek két sorozata van, melyeket vagy erős alumínium házba építettek, vagy pedig ABS műanyag dobozba, fémből készült rugós övcsattal ellátva. Mindegyik sorozat egy-, vagy kétcsatornás hordozható egységből és egycsatornás, AUX bemenettel ellátott övre szerelhető egységből áll. A tápfeszültséget a PRO sorozat központi egységéről intercom vonalon, vagy különálló hálózati tápegységről kapják. A fémházas hordozható egységek minden áramköre felületszerelt technológiával készül, ami nagyon strapabíróvá és könnyen szerelhetővé teszi a készüléket, a műanyagházas kivitelben hagyományos alkatrészeket használnak.

icon PS19 személyi egység (Link)
icon PS19A – külön aux bemenettel (Link)

Asztali állomás
PS230

A sorozat egy-, két-, négy- vagy hatcsatornás kivitelű asztali intercom állomás, gégenyakas zajszűrős elektrét kondenzátor mikrofonnal és hangszóróval szerelve. Az „RM” jelű modellekben a gégenyakas mikrofon helyett egy apró beépített mikrofont találunk. Mindegyik asztali állomáshoz beszerezhető rack-szerelő készlet (2U magas).

 Csatlakozó felületek
Három különböző interfész kapható. PS260

PS 260 külső audio berendezésnek, vagy négyvezetékes intercom rendszernek az ASL intercom rendszerhez való csatlakoztatására szolgál.
PS155

PS 155 asztali egycsatornás audio interfész egyirányú (simplex) vezeték nélküli intercom rendszer és az ASL rendszer összekapcsolására szolgál.
PS150

PS 150 az ASL intercom rendszer és telefon, vagy kétvezetékes rendszer összekapcsolására való, valamint lehetővé teszi a kommunikációt egy ASL intercom hálózat és szabványos telefon között, vagy két ASL intercom hálózat telefonvonalon történő összekapcsolását.

 Tápegységek
PS280

A sorozat egy két- és egy hatcsatornás tápegységből áll, valamint egy kétcsatornás megnövelt teljesítményű tápegységből, amely kiegészítő kétcsatornás tápegységként használható és alkalmassá teszi az intercom hálózat fő tápegységét a kívánt számú állomás kiszolgálására, abban az esetben, ha annak teljesítménye ehhez kevésnek bizonyulna. Mindegyik tápegység biztosítja azokat a szolgáltatásokat, amelyek szükségesek a kommunikációs rendszerhez a PRO sorozat hordozható és asztali állomásaival együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *