Garancia

Minden termékünkre minőségi garanciát biztosítunk. A bluesound minőségi garancia gyártónként, illetve termékenként eltérhet. Termékeink vonatkozó garancia 1, 2, 3 vagy 5 év lehet, ezért kérjük tanulmányozza ezt az oldalt.

Általános garanciális feltételek

A garancia tartalma
Az egyes termékekre vonatkozó garancia feltételeit alább, minden egyes terméknél részletezzük.

A garancia időtartama
A garancia időtartama minden (alább felsorolt) terméknél fel van tüntetve. A garancia idejét a vásárlás napjától számítjuk.

Mit teszünk a probléma megoldása érdekében?
A Bluesound Kft. megvizsgálja a terméket és eldönti, hogy a garancia érvényes-e az adott esetben. Ezt követően a Bluesound Kft. saját szervizén, vagy szakszerviz-partnerén keresztül vagy megjavítja a hibás terméket, vagy egy ugyanolyan, ill. egy, annak árban megfelelő termékre cseréli. Ezekben az esetekben a Bluesound Kft. állja a javítás, az alkatrészek, a munka, illetve a javítás kapcsán felmerülő magyarországi szállítás költségét, feltéve, hogy a termékhez történő hozzáférés extra költségvonzat nélkül lehetséges, illetve a javítás nem jelent aránytalan többletköltséget a kicseréléshez képest. Ez nem vonatkozik olyan javítási munkákra, melyekre a Bluesound Kft. vagy annak szervizpartnere nem adott felhatalmazást. A kicserélt alkatrészek a Bluesound Kft. tulajdonát képezik. Amennyiben az árucikket a Bluesound Kft. már nem árusítja, gondoskodik annak megfelelő pótlásáról.
A Bluesound Kft. minden esetben maga határozza meg, hogy mi számít megfelelő pótlásnak.

A garancia érvényesítésének feltételei
Mivel a garancia a termék vásárlásának napjától érvényes, ezért ennek igazolásához szükség van az eredeti számlára vagy szállítólevélre,  amely egyben jótállási jegynek is minősül.

Kivételek
A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket helytelenül tároltak, ill. nem megfelelően vagy nem rendeltetésszerűen használtak, módosítottak, vagy helytelenül, nem megfelelő módszerrel tisztítottak. A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra vagy karcolásra, ütésre.

Mit kell tenned, ha szervizre van szükséged?
Keresd fel a Bluesound Kft. vagy azt a boltot ahol vásároltad termékedet. A címet és a telefonszámot megtalálod a weboldalon, illetve a számlán vagy szállítólevelen. További részletekért, kesen fel bennüket a 06 1 225 7762 -es telefonszámon.

Gyártók szerinti garanciális időszak(a vásárlás napjától számított)

ART PROAUDIO 2 év

ASL Intercom 2 év

Beyerdynamic 2 év

Biamp Systems 5 év (forgóalkatrészekre nem vonatkozik)

DPA Microphones 5 év, (kivéve miniatűr és performance mikrofonok és tartozékai, arra 2 év)

Drawmer 2 év

Klark Teknik 3 év

Midas 3 év

Millennia Media 1 év

Nova 2 év

Optogate 2 év

RME 2 év

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *