Hifishow 2022

A Hifi Shown bemutatásra kerülő termékeink egy kis szeletét mutatjuk be.

PMC Studio monitorok

Az új, alapjaiban új tervezésű hangszórók minden egyes élvonalbeli elemét a lehető legnagyobb felbontás és a lehető legalacsonyabb színezés érdekében hoztuk létre, ezért tele vannak innovációval, például teljesen új meghajtókkal, részletes DSP és D-osztályú erősítőkkel, valamint a legújabb ATL™ Bass-loading és Laminair™ légáramlási technológiával. Digitális csatlakoztathatósággal és a SoundAlign hálózati interfészen keresztül konfigurálhatóak, ezek a skálázható megoldások együtt nőhetnek Önnel, aktív mélysugárzókkal kiegészítve a PMC egyedülálló XBD-rendszereinek egyikét hozhatják létre a megnövelt basszus és dinamika érdekében.

Hypex NCore® technológia

Az Ncore® az első D-osztályú erősítő, amely nem csak a legjobb lineáris erősítőket múlja felül, hanem minden, a hangminőség szempontjából fontos szempontot figyelembe véve felül is múlja őket. Ha a végső tisztaságot, felbontást és muzikalitást szeretné elérni, többé nincs ok arra, hogy a hatékonyságot vagy a tömörséget felcserélje.

Az NCore technológia az UcD stabilitását jobb terhelésfüggetlenséggel, alacsonyabb torzítással és alacsonyabb kimeneti impedanciával kombinálja.

Prism Sound

A Lyra a kompakt audio interfészek csúcsát képviseli. A Prism Sounds megbízható, kompromisszumok nélküli AD/DA konverzióját egy kompakt házba csomagolja, amely tökéletes a stúdióban vagy útközbeni használatra.

A Titan és az Atlas világszínvonalú több csatornás interfészek, amelyek rugalmas bővíthetőséget és felülmúlhatatlan hangzásbeli tisztaságot kínálnak.

RME ADI-2 DAC FS és ADI-2 PRO FS R

Az RME referencia AD/DA konvertere egy csomó eszköz egyetlen egységbe tömörítve, egyszerű és többnyire teljesen automatikusan használható, már a dobozból kivéve. Egy olyan egység, amely az iparág legnagyobb alapterület/funkció arányával, kiváló műszaki specifikációkkal, kristálytiszta és átlátszó hangsugárzással, valamint két rendkívül erős fejhallgató kimenettel rendelkezik. Az új ADI-2 Pro FS R Black Edition az AK4493 chipet tartalmazza, kissé továbbfejlesztett specifikációkkal és az új, kibővített Multi-Remote Control (MRC) vezérlővel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *