VIDEÓ MIKROFONOK A DEITY KÍNÁLATÁBAN

A Deity Microphones kreatív megoldások egész sorát kínálja a filmkészítéshez. Lehetünk akár videósok vagy tartalomkészítők, találhatunk megfelelő típust, amely közelebb visz az elképzelésünk megvalósításához. Valószínűleg projektről projektre változik, hogy milyen mikrofonra lesz szükség. Az alábbiakban csak néhányat mutatunk be a kínálatból, valamint azt, hogy az egyes mikrofonok mifélék, és miért lehetnek a legjobbak egy új feladathoz.

DEITY V-MIC D4

A V-Mic D4 egy kiváló minőségű, megfizethető DSLR-mikrofon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az irányított hang rögzítését, egyúttal a kamerán kívülről érkező hangok elnyomását. A D4 az új, offset rezgéscsillapító rögzítővel segít minimalizálni a kezelési zajokat. Az oldalra szerelt USB-C kimeneti csatlakozó tökéletes a hibrid DSLR-tartalomkészítők számára, akik a mikrofonjukat podcasting/streaming céljából PC-hez is szeretnék csatlakoztatni.

FŐ JELLEMZŐK

– Kompatibilis fényképezőgépekkel, telefonokkal és számítógépekkel

– Fokozatmentes gain szabályzás -5 dB-től +10 dB-ig

– Vezeték nélküli adókat támogató rögzítési lehetőség

– Új offset rezgéscsillapító rögzítő, popfilter és szőrmés szélvédő.

– Teljes specifikációs videó itt

MIÉRT VÁLASSZUK?

A V-Mic D4 azok számára készült, akik professzionális szintű hangzást és sokoldalúságot szeretnének.

Link: https://www.bluesound.hu/spd/6971842182930/Deity-V-MIC-D4

DEITY V-MIC D4 MINI

A V-Mic D4 Mini a tökéletes vlogger-készlet. Lehetővé teszi, hogy nagyszerű hangfelvételeket készíthessünk anélkül, hogy terjedelmes felszerelésre lenne szükség. Csak csatlakoztassuk a fényképezőgép mikrofonbemenetéhez, és máris kész.

FŐ JELLEMZŐK

– Mikrofonon lévő bemenet egy további hangforráshoz

– Bármilyen telefonhoz alkalmazható

– Nincs szükség elemekre

– Kisméretű kialakítás

– Teljes specifikációs videó itt

MIÉRT VÁLASSZUK?

A V-Mic D4 Mini azok számára készült, akik nem akarnak nagy felszerelést vinni filmezés közben, de többre vágynak, mint egy fényképezőgép alapvető hangminősége. Ha olyan tartalom készül, amelyben több ember szerepel, a mikrofon rendelkezik egy további mikrofonbemenettel a vendég számára. Magunkra helyezhetünk egy csíptetős mikrofont, miközben a D4 Mini segítségével felvesszük a közelben lévő embereket.

Link: https://www.bluesound.hu/spd/6971842181643/Deity-V-MIC-D4-Mini

DEITY VEZETÉK NÉLKÜLI ZSEB MOBIL KÉSZLET

A Pocket Wireless Mobile Kit a belépő szintű vezeték nélküli rendszert a legnagyobb teljesítményű nálunk lévő kamerával, az okostelefonunkkal párosítja. Csatlakoztassuk a Pocket Wireless vevőt a telefon USB-C portjához, és kész. A speciálisan kialakított telefontartó bilincs lehetővé teszi, hogy egyszerre szerelhessük a vezeték nélküli  audió vevőt és egy LED-es lámpát a telefonra. A mellékelt asztali állvány pedig összecsukható, és stabil fogantyúvá válik a vlogoláshoz.

FŐ JELLEMZŐK

– Beépített mikrofon és mellékelt csíptetős mikrofon

– 30 méteres vezeték nélküli átvitel

– 5 óra akkumulátor élettartam

– Tartalmaz mobiltelefon tartót és asztali állványt is

– Teljes specifikációs videó itt

MIÉRT VÁLASSZUK?

A Pocket Wireless Mobile Kit tökéletes azok számára, akik szeretnek útközben tartalmat készíteni, és szeretnének megszabadulni attól, hogy mindig a kezükben kelljen tartaniuk a fényképezőgépet. Készíthetünk professzionális interjúkat, széleskörű sétálós beszélgetéseket, vagy akár párosíthatjuk a V-Mic D4-gyel is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *