Mi a különbség a DT 770 PRO és a DT 770 M fejhallgató között?

Gyakran találkozunk ezzel a kérdéssel. Megpróbálunk segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára optimális változatot.

A DT 770 PRO és a DT 770 M alapvetően egy és ugyanaz a fejhallgató, hasonló felhasználói célokra. A különbségek a két típus között a következők:

  1. DT 770 PRO úgynevezett Bass-Reflex nyílásokkal van ellátva, hogy a membrán könnyebben mozogjon, szabadabban tudjon „lélegezni”. Ennek köszönhetően sokkal jobb a mély és a magas frekvenciák reprodukciója. Ezzel a megoldással azonban fel kell áldozni valamennyit a környezeti zajok csillapításából a jobb hangminőségért cserébe. A DT  770 PRO körülbelül 18 dB(A)-t  csillapít a környezeti zajokból.
    DT 770 M-nek nincsenek Bass-Reflex nyílásai, így egy picivel „vékonyabban” szól, viszont jóval többet, 35 dB(A)-t csillapít a környezeti zajokból. Emiatt a tulajdonsága miatt kedvelik a dobosok, ütőhangszeresek.
  2. A DT 770 PRO ezüstszínű plüss fülpárnákkal készül, kényelmesebbé téve a viselését. A DT 770 M puha bőr fülpárnákkal van felszerelve, így maximális szigetelést biztosít a környezeti zajok ellen.
    A DT 770 M 80 Ohm-os, a DT 770 PRO 80 és 250 Ohm-os impedanciájú változatban kapható.
beyerdynamic-dt770pro-kopfhoerer-1 Vásárlás beyerdynamic-dt770m-kopfhoerer-1 Vásárlás

Mindkét típust stúdió célokra és élő alkalmazásokra ajánljuk. A DT 770 PRO-t elsősorban azoknak, akiknek a hang minősége fontosabb, mint a környezeti  zajok csillapítása, a DT 770 M pedig azoknak lehet jó választás, akiknek a környezeti  zajok elnyomása fontosabb. A DT 770 M szériatartozéka egy gyöngyvászon hordtáska és a vezetéken található hangerőszabályzó.

 

beyerdynamic-dt770m-kopfhoerer-2
oldal nézet

beyerdynamic-dt770m-kopfhoerer-3
hangerőszabályzó

dt_bag
gyönyvászon táska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *