Beyerdynamic bVS VST plug-in bemutatása

Beyerdynamic Virtual Studio – inspired by Headzone®

bvs-gui_5.1

Letölthető plug-in alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szimulálja fejhallgatón keresztül a különböző visszahallgató helyiségek, esetleg a véglegesítés előtt álló hanganyag sztereó vagy 5.1 surround környezetbe való virtuális beillesztését.

Aki dolgozott már bármilyen audio editor programmal, abban a következő kérdés biztos már felmerült:

Hogyan hangzana a készülő mix/hanganyag más környezetben, például sztereó stúdió monitoron, 5.1 surround hangrendszeren, esetleg egy koncert teremben vagy egy színház balkonos nagytermében?

headzone-example

Ahelyett, hogy újra kelljen keverni a hanganyagot, esetleg újabb felvételt készítsünk, amivel a stúdióban töltött munkaórákat megnövelnénk, a Beyerdynamic cég a felhasználókon segítve találta ki a bVS plug-in alkalmazást.

VST és AU-alapú plug-in, így könnyedén beágyazható az ismert zenei szerkesztő alkalmazásokba, például a Magix Samplitude, Steinberg Cubase, Apple Logic, stb.

RTEmagicC_headzone-master

Ez a plug-in gyakorlatilag szimulálja a valós hangsugárzók hangzását (például sztereó vagy 5.1) különböző környezetekben (stúdióban, koncerttermek, stb), a fejhallgatón keresztül.

 

Letöltés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *