Új referencia fejhallgató stúdió- és monitorozási alkalmazásokhoz

Beyerdynamic DT 1770 Pro: a stúdió legenda evolúciója

A DT 1770 Pro fejhallgatóval a Beyerdynamic hagyományt hozott létre. Az új modell a következő lépés a DT 770 Pro referencia fejhallgató fejlődésében, amelyet évtizedeken át próbáltak, teszteltek és alapvető fontosságú a professzionális hangmérnökök körében világszerte. pic_dt1770pro_15-08_perspective-ground_A DT 1770 Pro megfelel a zenészek, hangmérnökök és producerek magas követelményeinek, akik a piac lehető legjobb berendezését keresik. Az új fejhallgató a Beyerdynamic professzionális fejhallgatóinak sorában egyértelműen az új prémium modell helyét foglalja el.

Minden fejhallgató hajtóereje a rendszer. Legfontosabb összetevőként az erőteljes és analitikus hangvisszaadás alapjául szolgálnak. A Tesla hangszórók a zárt 250 ohmos fejhallgató kiemelkedő jellemzőinek legfőbb részét képezik.

pic_dt1770pro_15-08_studio-guy_v3Ezeket a hangszórókat, melyeket első ízben használnak professzionális stúdió fejhallgatóban, magas mágneses fluxus jellemzi, amely jelentősen megnöveli a megszólalás minőségét és hanghűségét.

A részletező és kiegyenlített hangzás elengedhetetlen egy felvételi stúdióban. A DT 1770 Pro könnyedén megfelel ezeknek az elvárásoknak.

A Tesla 2.0 rendszer maximális hatásfokot nyújt és precíz, teljesen torzításmentes hangminőséget biztosít a legfinomabb felbontás és lenyűgöző térbeli felbontás mellett, még nagy kimeneti hangerőszintnél is. A DT 1770 Pro ideális fejhallgató élő alkalmazásokhoz, mivel a nagy hatásfokú hangszórók tökéletes hallgathatóságot garantálnak még magas külső zajszint mellett is.

A DT 1770 Pro három rétegből kialakított membránja csökkenti a nemkívánatos járulékos rezgéseket, ezzel a felhangok eddig még nem tapasztalt csillogása, valamint lenyűgöző basszus valósítható meg. Bármely hangzásbeli történés precízen kerül reprodukálásra, a pianissimótól a fortissimóig minden dinamikai tartomány könnyedén visszaadható.

A kiváló hangzás mellett az új DT 1770 pro látványos külsővel is rendelkezik. A tiszta, esztétikus körvonalak a legendás DT 770 Pro örökségét tükrözik, míg számos részlet friss hangsúlyt ad a megjelenésnek. Finom anyagok biztosítják a tartósságot és exkluzivitásukkal rabul ejtik a tekintetet.

pic_dt1770pro_15-08_studio-guy_v4A kényelem meghatározó szerepet játszik a keverési és mastering alkalmazásoknál. Kiváló minőségű anyagok és a fejpánt ideális nyomása biztosítja a DT 1770 Pro maximális komfortját és a napi stúdió munkához való alkalmasságát. A cserélhető fülpárnák puha velúrral, vagy kiváló minőségű műbőrrel vannak borítva. A kiváló külső zajszigetelés ellenére a kör alakú fülpárnák annyira kényelmesen illeszkednek, hogy még hosszú munka során is kellemes, relaxáló zenehallgatást tesznek lehetővé. A velúrral és műbőrrel borított fülpárnák egyaránt a fejhallgató tartozékát képezik. Az erős rugóacélból készült fejpánt állítható és cserélhető párnázattal rendelkezik. A tartozékok széles választékának köszönhetően a DT 1770 Pro prémium kategóriájú dinamikus fejhallgató bármilyen audió feladattal megbirkózik. A kiváló minőségű tartozékok az alapverzióhoz járnak – a mellékelt spirális és egyenes kábel egy oldalon van kivezetve a fejhallgatón és oldható mini XLR csatlakozóval van ellátva. A kemény tok védi a fejhallgatót és tartozékait tárolás és szállítás során.

pic_dt1770pro_15-08_studio-guy-sw_v2Akár felvétel készül, keverési, monitorozási, vagy mastering munkák folynak stúdióban vagy élőben – a Beyerdynamic DT 1770 Pro tökéletes megoldás professzionális felhasználók számára, akik elvárják a maximális minőséget és a legjobbat igénylik hangzás és kivitel szempontjából is. Akárcsak a klasszikus DT 770 Pro, a professzionális fejhallgatók új irányadó terméke is Németországban készül kézi gyártással. A Beyerdynamic DT 1770 Pro ajánlott fogyasztói ára 187 900 forint.

A DT 1770 Pro októbertől vásárolható meg a kereskedelemben vagy a bluesound webshopján keresztül.

Műszaki adatok:

 • Hangszóró típusa: dinamikus
 • Működési elv: zárt
 • Frekvencia átvitel: 5-40000 Hz
 • Névleges impedancia: 250 Ohm
 • Névleges hangnyomás: 102 dB (1 mW/500 Hz)
 • Max. hangnyomás: 125 dB (200 mW/500 Hz) 
 • Teljes harmonikus torzítás: <0,05% (1 mW/500 Hz)
 • Névleges terhelhetőség: 200 mW
 • Fülhöz kapcsolódó felület: kör alakú
 • Külső zaj elnyomás: velúr kb. 18 dBA, műbőr kb. 21 dBA
 • Fejpánt névleges nyomása: kb. 7,2 N
 • Tömeg (kábel nélkül): 388 g
 • Kábel hossza és típusa: 3 m egyenes kábel, és 5 m spirál kábel (nyújtható)
 • Csatlakozó: aranyozott sztereó mini jack (3,5 mm) és ¼“-os adapter (6,35 mm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *