A Beyerdynamic TOURING GEAR sorozat általános bemutatása

A MIKROFON EREJE

Legyen szó énekhangról vagy hangszerről, koncertről, TV-műsorról vagy stúdióról, a mikrofon szerves része az előadó és a közönség közötti kapcsolatnak. Ugyanis a mikrofon sokkal többet tesz annál, minthogy a hangot elektromos impulzusokká alakítja: izgalomba hoz, sikításra késztet, boldoggá tesz, könnyekre fakaszt, megborzongat, megérinti a lelket. A mikrofon hangot közvetít, de rengeteg érzést is átvisz. Még egy ok, amiért a Beyerdynamic a legjobb mikrofonokat kívánja megépíteni.

A HANGZÁS ALAPELEMEI

Miben különbözik egyik mikrofon a másiktól? Néhányukat géppel szerelik össze, másokat egyenként, kézzel. Néhányuk használható bizonyos alkalmazásokhoz, másokat kifejezetten ezekhez terveznek. Néhányukba csak bemegy a hang, mások speciális akusztikus labirintust alkalmaznak a hang optimális vezetéséhez. Néhányuk jól össze van szerelve az alkatrészekből, mások viszont az audió ipar legelismertebb és legnagyobb gyakorlattal rendelkező cégének a know-how-ját és precizitását alkalmazzák. Tapasztalja meg a hagyományos mikrofonok és a Beyerdynamic termékek közötti különbséget.

A Beyerdynamic új Touring Gear mikrofonjai élő felhasználásra készültek, izgalomba hozzák az előadókat stúdióban és színpadon egyaránt, szerte a világon. Strapabíró kivitel, fenomenális hangminőség, tökéletesen pótolják a Beyerdynamic legendás M sorozatát, beleértve olyan jól ismert klasszikusokat is, mint az M88, M160 és a személyre szabott M(y)88. Tapasztalja meg a hagyományos mikrofonok és a Beyerdynamic termékek közötti különbséget. Az élő alkalmazásokhoz tervezett mikrofonsorozat, amely izgalomba hozza az előadókat stúdióban és színpadon egyaránt, szerte a világon. Touring Gear sorozat – a valaha volt legjobb Beyerdynamic mikrofonsorozat élő alkalmazásokhoz.

Landingpage_v2

 

A TÖKÉLETES HANGZÁS TITKA

Az egyedülálló „beyer hangzás” megvalósításához a Beyerdynamic kifejlesztette és tovább finomította a Sound Channelling Technológiát (SCT). A Beyerdynamic akusztikai szakemberei speciális geometriával rendelkező akusztikai labirintusokat hoztak létre, amelyek optimális hangelvezetést biztosítanak. Precízen hangolt késleltető csíkok és hangelnyelő lapok használatával befolyásolják a hangot és modellezik az iránykarakterisztikát. Legyen az kiegészítő elem, speciális anyag, vagy egyedülálló tervezés, minden Beyerdynamic mikrofonnak megvan a saját hangcsatornára vonatkozó technológiája, amely biztosítja a hanghullámok optimális irányítását. Az eredmény? Hihetetlen hangminőség. Hogy melyik mikrofonban melyik hangelvezető technológiát alkalmazták, arról a következő oldalakon részletesen olvashat. Az eredményt minden Touring Gear mikrofonnál tapasztalni fogja – ebben biztos lehet.

További információ a mikrofonok működési elveiről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *