Az Audix bemutatta az installációs termékek sorába tartozó M63 határfelület mikrofont

Az Audix, a színpadi és stúdióbeli használatra szánt mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek vezető amerikai gyártója bejelentette, hogy az installációs termékeinek kínálata bővült az M63 határfelület mikrofonnal.

Az M63 határfelület mikrofonban alkalmazzák a The Micros™ sorozat hiperkardioid kondenzátor kapszula technológiát, amely az exkluzív, szabadalmaztatott, belső ütés-csillapított felfüggesztési rendszeren alapul. A mikrofont a beszéd tisztaságára optimalizálták, távolról vagy helyileg programozható ki/bekapcsolóval és kétszínű állapot visszajelző LED-del rendelkezik, off-set gombbal látták el az interferencia-mentes működés érdekében, a kétféle kábel kivezetés pedig alkalmazkodik a felhasználási, vagy beépítési körülményekhez. Az M63 kiváló megoldás tanuló asztalokhoz a távtanításban, konferenciákhoz és kis tárgyalókban való használathoz.

„Az M63 technológiája és egyéb jellemzői annak eredményét tükrözik, hogy figyelmesen meghallgattuk a vásárlóinkat és igyekeztünk megfelelni a kihívásoknak az innovatív termékeket illetően“ mondta Gene Houck, az Audix értékesítési  igazgatója. „Ez egy olyan filozófia, amely lehetővé teszi hogy az Audix hű követőkre leljen ebben a szoros versenyt diktáló iparban.“

Képaláírás: Az új Audix M63 határfelület mikrofon kiváló megoldás a távtanításban, konferenciákon, kis tárgyalókban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *