Megjelent az új M65 asztali mikrofon az Audix installációs kínálatában

Az Audix, a színpadi és stúdióbeli használatra szánt mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek vezető amerikai gyártója bejelentette, hogy az installációs termékeinek kínálata bővült az M65 asztali mikrofonnal.

Az M65 kiváló alternatívája a hagyományos gégenyakas mikrofonnak a tanításban, konferencia termekben és a kormányzati munkában. Az M65 merev csöves konstrukció, megtalálható benne a Micros™ hiperkardioid kondenzátor kapszula, a kivitelét a beépíthető innovatív forgó aljzat és a gyönyörű fekete nikkel galvanizálás jellemzi. Amikor a mikrofont a beszédhez meghatározott irányba állítjuk, az M65 precíziós megmunkálása révén sokkal csendesebb és simább mozgást biztosít a hagyományos gégenyakas mikrofonokhoz képest. Használaton kívül az M65 egyszerűen vízszintesen lehajtható, így szinte észrevétlen marad. A mindennapos használat igényeinek megfelelően az M65 szélszivaccsal is rendelkezik a zárhangok csökkentése érdekében.

„Igény mutatkozott egy merev csöves asztali mikrofon megoldás iránt, egy másik gyártó által megszüntetett modell helyettesítésére“ mondta Gene Houck, az Audix értékesítési igazgatója. „Amikor több mikrofont használunk egy időben, a merev csöves kialakítás sokkal kiszámíthatóbb irányba állítást és egyenletesebb gain szerkezetet biztosít ellentétben a gégenyakassal. Továbbá szerettünk volna egy modern dizájnt létrehozni a régi kivitellel szemben.“

Képaláírás: Az új Audix M65 asztali mikrofont használaton kívül le lehet fektetni az asztalra, így szinte észrevétlen marad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *