Beyerdynamic hangszermikrofonok

HANGSZERMIKROFONOK
AZ ÖSSZHANG EREJE
Igazán jó élő koncert csak tökéletes zenekari összhanggal érhető el. Az ének és hangszerek gyakorlott összhangja felejthetetlen élményt jelent minden érintett számára. Az ilyen pillanatok a hangszerek kifogástalan hangzását igénylik – ezért ismerkedjen meg a Beyerdynamic Touring Gear sorozatának hangszermikrofonjaival.

TG_instrument

TG50 sorozat
A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG I 50d

vásárlás

TG I 52d

vásárlás

Tökéletes egyensúly a kerek, erőteljes hangzás és a színpadi alkalmazhatóság között – ez teszi a kitűnő felépítésű TG I50d-t széleskörűen használható mikrofonná. Legyen szó akár elektromos gitár, vagy basszusgitár erősítőről, pergődobról, vagy rézfúvós hangszerről, ez a dinamikus hangszermikrofon az alacsony gerjedékenységet képviseli még a leghangosabb rock and roll színpadon is. Nincs szükség szélsőséges EQ beállításokra a keverőpulton, a TG I50d-t csak be kell dugni, szükség esetén bekapcsolni a felüláteresztő szűrőt, aztán lehet mosolyogni.

 • Megnövelt tér a membrán mögött a hatásosabb mélyhangok érdekében
  • Magas rezonátor az optimális magashangátvitelért
   • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_i50d_3c

A TG I52d dinamikus csíptetős mikrofon erőteljes hangzása leginkább rézfúvós hangszereken, trombitákon és harsonákon érvényesül. Kiválóan bírja a nagy hangnyomást, hiperkardioid iránykarakterisztikája biztosítja a jó csatorna elválasztást és alacsony gerjedékenységet. A praktikus gumírozott csíptetős rögzítő biztos tartást ad, kíméli a hangszert és jól szűri a rezgéseket. A hajlékony gégenyak lehetővé teszi az optimális elhelyezést és a hangforrás felé irányítást.

 • Magas rezonátor az optimális magashangátvitel érdekében
  • Speciális hangnyílások akusztikai anyagokkal a megfelelő frekvencia átvitel és a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_i52d_3c

Frekvencia menetTG_I50d_fq-pd_20110105_sw

Frekvencia menetTG_I52d_fq-pd_20110103_sw

TG I 53c

vásárlás

TG I 55c helix

vásárlás

A TG I53c széles frekvencia tartománya számos lehetséges felhasználási terület előtt nyitja meg az utat. Ez a kondenzátormikrofon az enyhe magasemelésének és részletező hangzásának köszönhetően lábcintől az overheaden át a húros és rézfúvós hangszerekig, sőt énekkarig kiemelkedő eredményt nyújt. Magas érzékenységének eredményeképp a hangforrástól távolabb is elhelyezhető, így nagyobb, komplex visszaverődő felületek mikrofonozására is alkalmas. További előnye, hogy a szénszállal megerősített burkolat miatt könnyű és strapabíró.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashangátvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_i53c_3c

A sokoldalú TG I55c Helix igazán akkor mutatja meg erősségét, amikor hegedűvel, brácsával, furulyával, cimbalommal, bundozott húros hangszerekkel vagy citerával, csellóval, nagybőgővel és más hangszerekkel használjuk. Természetes, a proximity hatástól mentes színezetlen hangzást nyújt. A gömb iránykarakterisztika páratlan megszólalást biztosít, akár hová is helyezzük a mikrofont. További előnye a gyorsan felhelyezhető rögzítő elem – nincs szükség fúrásra, nem karcolódik a hangszer.

 • Nincs közeltéri hatás a speciális gömb iránykarakterisztikának köszönhetően
optik1_tg_i55c_3c

Frekvencia menetTG_I53c_fq-pd_20110103_sw

Frekvencia menetTG_I55c_Helix_fq-pd_20110104_sw

TG I 56c

vásárlás

TG I 57c

vásárlás

A praktikusan kezelhető TG I56c kondenzátormikrofon frekvenciamenetét úgy alakították ki, hogy az kifejezetten a harmonika, bandoneon és citera élő hangosítására legyen megfelelő. A speciális rögzítőelem egyszerű felhelyezést és szállítást biztosít: a csíptető a helyén marad, míg a mikrofon könnyen eltávolítható. A TG I56c amellett, hogy kevéssé gerjedékeny, a gégenyakon elhelyezkedő mikrofonkapszula jól szigetel a nemkívánatos mechanikai zajoktól.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashang-átvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_i56c_3c

Az olyan fúvós hangszerek, mint a szaxofon, trombita, harsona, vagy kürt meglehetősen magas hangnyomás szintet követelnek a mikrofontól, a TG I57c ezen a területen látványos sikereket ért el. Szélsőséges hangnyomás mellett is működik és kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően megbízhatóan nyomja el a nemkívánatos zajt. Könnyen felhelyezhető, a gégenyakkal pontosan beállítható, jó a tartása és a hangszer felületét sem sérti fel.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashangátvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_i57c_3c

Frekvencia menetTG_I56c_fq-pd_20110104_sw

Frekvencia menetTG_I57c_fq-pd_20110104_sw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *