Beyerdynamic Csiptetős mikrofonok

CSIPTETŐS MIKROFONOK
A LÁTHATATLAN MINŐSÉG
A csíptetős mikrofont hallani kell, nem látni – éppen ezért a maximális diszkréció és a lehető legjobb hangzás kombinációját kell nyújtania. Ezt a feladatot a Beyerdynamic Touring Gear sorozatának csíptetős mikrofonjai ragyogóan megoldják. Láthatatlanok, de a hangjuk mégis felismerhetővé teszi őket.

TG_lavalier

TG50 sorozat
A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára
ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG L55c

TG L55c tan

A TG L55c fekete csíptetős mikrofon kiválóan megfelel a televíziózás és filmezés területén, valamint prezentációkhoz és színházi munkához. Az akusztikailag kiegyenlített gömb iránykarakterisztikájú csíptetős mikrofon az elhelyezhetőség számos lehetőségét biztosítja – viselhető a kabát hajtókáján, de az arcon is álcázható a sminkkel. Ellenáll a nedvességnek, izzadtságnak és nagymértékben
érzéketlen a ’pop’ hangokkal szemben.

tg_l55c_3c

A TG L55c bézs csíptetős mikrofon kiválóan megfelel a televíziózás és filmezés területén, valamint prezentációkhoz és színházi munkához. Az akusztikailag kiegyenlített gömb iránykarakterisztikájú csíptetős mikrofon az elhelyezhetőség számos lehetőségét biztosítja – viselhető a kabát hajtókáján, de az arcon is álcázható a sminkkel. Ellenáll a nedvességnek, izzadtságnak és nagymértékben érzéketlen a ’pop’ hangokkal szemben.

tg_l55c_tan_3c

A speciális gömb iránykarakterisztika következtében nem jelentkezik közeltéri hatás.

Frekvencia menet

tg_l55c_freq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *