Beyerdynamic dobmikrofonok

DOB MIKROFONOK
ÉREZNI A LÜKTETÉST
A dob több annál, mint a zene minden apró részletében meglévő lüktetés. Épp annyira előtérben van, mint amennyire mellékszereplő, pont annyira fontos, mint amennyire csak apró részlet. Éppen ezért a dobmikrofonoknak tisztán,  hangsúlyosan és kézzelfoghatóan kell szólniuk – a dobok természetes hangját kell közvetíteniük, nem pedig  helyettesíteni azt. Erre való a Touring Gear dobmikrofon sorozat: nagy hangnyomáson képesek működni, kiváló impulzusátvitellel rendelkeznek és nem gerjedékenyek.

TG_drums

TG50 sorozat
A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG D50d

vásárlás

TG D52d

vásárlás

Kompakt méretének köszönhetően a mikrofon kiválóan ellátja a feladatát lábdob-, vagy tam mikrofonként, de csaknem minden hangszerhez megfelelő. A nagy testvér TG D70d-hez hasonlóan a TG D50d is rendelkezik beépített kapcsolható EQ-val. „LIN” állásba kapcsolva a mikrofon egyenes, természetes, bármiféle módosítástól mentes hangzást nyújt. Az „EQ” állás lábdobhoz teszi alkalmassá, kiegészítő eszközök használata nélkül. A TG D50d-ben alkalmazott mikrofonkapszula tipikus, erőteljes Beyer-hangzást biztosít és kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően nagyon kevéssé gerjedékeny. A készletben a szállítótáska és a speciális MKV99 mikrofonkengyel is megtalálható.

  • A membrán mögötti tér speciális kialakítása high-tech akusztikai anyagok felhasználásával
  • Megnövelt rezonancia tér az erőteljes hangzás érdekében
  • Kétlépcsős magas-rezonátor a magas hangok optimális reprodukálásához
  • Speciális hanglyukak a frekvencia független iránykarakterisztika biztosításának érdekében
tg-d50d_v1

A TG D52d azoknak való, akik a tamok hangját dinamikus mikrofonon keresztül szeretik hallani. A csíptetős mikrofon egy pillanat alatt a dobra rögzíthető és beállítható a gégenyaknak köszönhetően. A TG D52d erőteljes hangot szolgáltat és csatornaelválasztó képessége is említésre méltó: a szomszédos hangszerek hangjára kevéssé érzékeny. Egészen közeli mikrofonozásra is alkalmas, ugyanis a TG D52d hatalmas hangnyomást képes elviselni.

  • Magas rezonátor a megfelelő magashangvisszaadás érdekében
    • Speciális hangnyílások és különleges akusztikai anyagok az iránykarakterisztika kialakításához
tg_d52d_3c

Frekvencia menetTG_D50d_fq-pd_20110103_swTG_D50d_fq-pd_2_20110103_sw

Frekvencia menetTG_D52d_fq-pd_20110103_sw

TG D57c

vásárlás

TG D58c

vásárlás

Legyen szó akár állótamról, pergőről, vagy ütőhangszerről, a szabadalmaztatott csíptetős rögzítővel és a beépített előerősítővel a TG d57 kondenzátormikrofon egy szempillantás alatt felszerelhető. A széles frekvencia átvitel minden dobtípus esetében biztosítja az élethű hangzást, a 72 mm-es hajlékony gégenyak segítségével pedig pontosan a hangforrás felé irányítható a mikrofon. A mikrofonkapszula a burkolaton belül rugalmas felfüggesztést kapott, így akkor sem megy tönkre, ha eltalálja a dobverő. Az új elektronikának köszönhetően megnövekedett a jel tisztasága és nagyon magas hangnyomás érhető el még 44 V alatti fantomtáp esetén is.

  • Optimális helyzetű magas rezonátor a megfelelő magashangvisszaadás érdekében
  • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
  • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_d57c_3c

A TG D58c kondenzátormikrofonon alkalmazott praktikusan használható szabadalmaztatott mikrofon rögzítő megoldás előnyei azonnal megmutatkoznak, amikor tamokon, pergőn, vagy ütőhangszereken kívánjuk használni: a mikrofon gyorsan és biztonságosan felszerelhető, beállítható. A kiegyenlített frekvencia átvitel szintén azonnal használhatóvá teszi. Az előerősítő már a múlté, hiszen a mikrofon beépített előerősítővel rendelkezik, szabványos XLR csatlakozója lefelé néz. Nagy hangnyomáson való használhatósága az előd Opus 88 modellhez hasonlítható és meg kell említeni az új kialakítású, alacsony rezonanciájú burkolatot, a rugalmas kapszulafelfüggesztést, a megnövelt jelhttp://bluesound.hu/wp-content/uploads/2016/12zaj viszonyt, valamint a műszaki paraméter értékeket, amelyek 44 V alatti fantomtáp esetében sem változnak.

  • Optimálisan elhelyezett magas rezonátor a megfelelő magashangvisszaadás érdekében
    • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
      • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében
tg_d58c_3c

Frekvencia menetTG_D57c_fq-pd_20110103_sw

Frekvencia menetTG_D58c_fq-pd_20110103_sw

TG 70 sorozat
A TG 70 sorozat modelljei egy lépéssel előbbre járnak a kompromisszummentesség terén: még ragyogóbb műszaki paraméterek és még jobb minőségű anyagok a kiváló hangzás érdekében. Minden részlet számít a fejlesztés és gyártás során. Az eredmény pedig: első osztályú mikrofonok kézi munkával Németországból.

TG D70d

vásárlás

A TG D70d nagymembrános dinamikus mikrofon különösen a mélyhangú hangszerek hangjának átviteléhez megfelelő – a lábdobok, dzsembék és basszuserősítők jó barátja. Testes megjelenése dacára könnyen elhelyezhető még az egész kis nyílással rendelkező lábdobokban is. A csökkentett tömegű speciális membrán kiemelkedő impulzusátvitelt biztosít, a hiperkardioid iránykarakterisztika pedig garantálja az alacsony gerjedékenységet. A kapcsoló speciálisan kialakított frekvenciagörbét állít be, amely kiváló hangzást ad anélkül, hogy a keverőpult hangszínszabályzójával bonyolult beállításokat kellene elvégezni, illetve lineáris frekvenciament választható általa, amely a lábdob természetes hangzását közvetíti és szükség szerint a keverőn hangszínezhető.

tg_d70d_3c

  • Speciálisan kialakított hang geometria a membrán mögött high-tech akusztikai anyagokkal
    • Megnövelt rezonancia tér a kivételesen erőteljes hangzás érdekében
      • Kétlépcsős magas rezonátor a magashang-átvitel optimalizálására
        • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

Frekvencia menetTG_D70d_fq-pd_20110103_sw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *