A Klark Teknik bemutat két új hálózati modult

KT-USB_P0B4I_Fisheye_BA Klark Teknik a napokban mutatta be két új hálózati modulját, a KT-USB-t és a KT-AES50-et, amelyek mindegyike kompatibilis a Klark Teknik DN9650 és DN9652 hálózati bridge-zsel, valamint a Midas Neutron-NB bővítőmodullal. A cél a kapcsolatok továbbfejlesztésének lehetősége és a kivételesen jó hangminőség volt. Az új modulokkal gyarapodott a Klark Teknik termék portfóliója.

A KT-USB külön meghajtóprogramot nem igénylő USB 2.0 hálózati modul, amelyhez mindössze egy USB kábelre van szükség, hogy csatlakoztassuk Mac-en, vagy PC-n futó, ipari szabványnak megfelelő bármely DAW szoftverhez. Az összesen 48 darab kétirányú csatorna tudja a 48 kHz-et, 96 kHz-en pedig 24 csatorna áll rendelkezésre. A másik, KT-AES50 modul dupla portos AES50 digitális audió interfészt kínál, amely a bejövő AES50 órajellel, vagy külső órajelről üzemel. Továbbá 48 darab kétirányú csatornával rendelkezik, amelyek 96 kHz-es és 48 kHz-es mintavételi frekvenciával működnek.

KT-AES50_P0B4F_Fisheye_B„Belevágtunk egy egyszerűen használható ‘connect and go’ megoldás létrehozásába a Midas PRO sorozatú digitális keverőkkel való felvételhez és virtuális sound check elvégzéséhez, és ezek a modulok éppen ezt teszik. Csak a Klark Teknik DN9650/DN9652 hálózati bridge-be kell kötni őket és kész.“ mondta Andy Trott, az Enterprise & Entertainment alelnöke.

A KT-USB és KT-AES50 nettó 110.000HUF és 59.000 ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba és három éves jótállás jár hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *