A Lectrosonics bemutatja az SMWB és SMDWB szélessávú adókat

A Lectrosonics bemutatja két új adóját, a díjnyertes Digital Hybrid Wireless® SM termékvonal legújabb generációjához tartozó szélessávú SMWB (egyetlen AA elemmel) és az SMDWB (két AA elemmel) működő készülékeit. Az új adók megjelenés és kezelés szempontjából hasonlóak mint az előző SM sorozatú berendezések, de számos fontos új szolgáltatással bővültek, beleértve például hogy adóként vagy testen viselhető felvevőként képesek működni, valamint hangolásuk szélessávú.

Hasonlóan a többi jelenlegi Lectrosonics adóhoz, az SMWB és SMDWB készülékek három szabványos frekvencia blokkban hangolhatók és számos frekvencia tartománnyal vásárolhatók meg: A1 (470-537 MHz) és B1 (537-614 MHz) az észak-amerikai és export piacokra, valamint B2 (563-640 MHz) és C1 (614-691 MHz) bizonyos export piacokra. A rádiófrekvenciás teljesítménye ezeknek a modelleknek 100, 50, vagy 25 mW között (észak-amerikai verzió) és 50, vagy 25 mW (bizonyos export piacok) között választható. Az SMWB és SMDWB szabványos TA5 csatlakozóval, servo-bias mikrofonbemenettel rendelkezik. Ez a típusú bemenet minden előző SM sorozatú készüléken és a jelenlegi TA5 beltpack készülékeken, mint az LT és LMb egyaránt megtalálható. Minden Lectrosonics adóhoz kábelezett csíptetős mikrofon működni fog az új modellekkel is.

Mind az SMWB, mind pedig az SMDWB készülék konfigurálható adóként és felvevőként, a fájlok Micro SD memória kártyán való tárolásával testen viselhető felvevőként is használható. A hangfájlok az ipari szabványú Broadcast Wave (.WAV) formátumban 24 bit/44,1 kHz mintavétel mellet kerülnek rögzítésre. A Micro SD memória kártya firmware frissítésre is használható.

Az SMWB és SMDWB készülékek ugyanazzal a nagyobb, háttérvilágítású LCD-vel rendelkeznek, mint a jelenlegi Lectrosonics adók (LT, HHa, LMb és DBa). Ezen kívül egy infravörös port is beépítésre került, amellyel gyors beállítás végezhető el amennyiben ilyen porttal felszerelt vevőt használunk, mint például az LR, SRc, agy Venue 2. Ez a szolgáltatás nagyobb vezeték nélküli rendszerekhez való integrációt tesz lehetővé a Wireless Designer™  frekvencia szervező és rendszer monitor szoftver segítségével.

„Ezek az új szélessávú SM adók kiegészítik a Digital Hybrid vezeték nélküli berendezéseink választékát“ jelentette ki Karl Winkler, a Lectrosonics értékesítési igazgatója. „Vásárlóink igényelték az ilyen készülékeket és mi készséggel mutatjuk be most ezeket nekik. Az adó, vagy felvevő üzemmód rendkívül sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé a felhasználók számára.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *