Drawmer Újdonságok Frankfurtból

A precíz egyenként kézzel gyártott és ebből eredő strapabírásáról híres angol gyártó termék palettája idáig is erős volt monitor vezérlők terén, ám most sikerült két új modellel megfejelniük a felhozatalt!

Bemutatkozik az új CMC3!

Az új munkaállomás gyakorlatilag a klasszikus MC3.1 “slim verziója”. A nagy testvért nem kell bemutatni, hiszen a legreálisabb árú monitor kontroller amit jelenleg vásárolhatunk. Funkciói révén lényegesen gyorsítja a munkafolyamatot és ékes központja stúdiónknak. A CMC3 ugyanazt a DAC chipet használja ezáltal minősége garantált csupán a frekvencia vágó részt nélkülözi cserébe kompakt méretéért. A három pár hangfal és egy külön szub itt is gond nélkül beköthető kapcsolható, csak úgy mint a keverés vizsgálatához igen hasznos mono, dim és fázisfordító gombok. Nagyobb stúdiók esetében pedig külön hasznos a talk back funkció is. Bemenetekből kettő analógot valamint egy digitális (24bit/192kHz) SPDIF-et kapunk és egy aux-ra keresztelt harmadik analógon tudunk gyors csatlakozással kapcsolódni a lehallgató rendszerhez pl telefon vagy ipad esetén.

Szimpla surround, ez a CMC7!

A DB25-ös csatlakozókkal szerelt kompakt szerkezet egy fejhallgató erősítőt és egy sztereóra összegző részt rejt magában. Utóbbinál külön tudjuk kapcsolni hogy csak a szub és/vagy a szatelit információ sztereóra való konvertálását. Emelett a megszokott hatalmas és precíz hangerő szabályzóé a főszerep akinek egy dim / mute gomb pár csücsül a másik oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *