A Lectrosonics bemutatta az RPS4 univerzális DC tápegységet megkettőzött belső hálózati modullal

A Lectrosonics bejelentette az RPS4, nagy üzembiztonságú, két belső hálózati modullal rendelkező, univerzális DC tápegység megjelenését. A készülék 12 V-os DC tápegységként szolgál alacsony feszültségű készülékek – például vezeték nélküli mikrofon vevők, fülmonitor adók, utasító adók, audió jelfeldolgozók – számára. Az 1 U méretű rack készülékház szükségtelenné teszi minden készülékhez saját hálózati adapter és külön hálózati elosztó használatát. Az RPS4 ideálisan használható a műsorszórásban, színházban, turnékon és számos más professzionális alkalmazásban.

Az RPS4 négy 12 V DC kimenettel (menetes rögzítésű LZR típusú csatlakozóval) rendelkezik, mindegyik 1,5 A terhelhetőségű. A készülékben két hálózati tápegység modul és két hőmérsékletfüggő hűtőventilátor dolgozik oly módon, hogy az egyikük üzemzavara esetén a másik automatikusan átvesz minden funkciót. Mind a négy 12 V-os kimenetet külön 2 A-es biztosíték védi a túlterheléstől és a rövidzárlattól. A készülék 100-240 V 50/60 Hz közötti hálózati feszültséggel működik. A DC kimenetek feszültségingadozása kevesebb mint 20 mV. Az RPS4-hez többféle hálózati csatlakozókábelt mellékelnek.

„Az RPS4 tökéletes kiegészítője a Venue és Venue 2 vevőknek, valamint a Duet M2T adóknak és IFBT4 utasító adóknak“ mondta Karl Winkler a Lectrosonics értékesítési igazgatója. „Felhasználóink és értékesítőink igényeltek egy rendkívül megbízható, rackbe építhető hálózati tápegységet professzionális broadcast területen, színházi környezetben és turnéban való alkalmazásra, ez a készülék pedig teljes mértékben eleget tesz ezeknek az elvárásoknak.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *