A DPA BEMUTATJA A 2017 PUSKAMIKROFON LIVE HASZNÁLHATÓSÁGÁT A NAMM 2024-EN

A DPA Microphones a 2024-es NAMM Show-n (17911-es stand) kiemelten mutatja be új, 2017-es puskamikrofonját. A precíz, és pontos hang megörökítésére tervezett DPA 2017 kiválóan teljesít a kihívásokkal teli élő előadási szituációkban. A DPA legújabb megoldása tartós kialakításával és bármilyen környezeti vagy extrém alkalmazási körülményekkel szembeni ellenálló képességével ideális élő eseményekhez, például színházi előadásokhoz vagy szabadtéri fesztiválokhoz. A 2017-es verzió élő demókra is elérhető lesz a DPA Mobile Listening Stúdiójában, amely a Yamaha Grand Plaza színpadon található a NAMM-on.

„A tömegből való kitűnésre készült 2017 minden lehetséges módon támogatja az audio szakembereket a zenei és élő események iparágában: optimalizált hangszedő élő előadásokhoz, kiemelkedő akusztikai tulajdonságok és megbízható, tartós konstrukció” – mondja Christopher Spahr, alelnök. „A DPA folyamatosan tolja az innováció szekerét, és ez alól a 2017 sem kivétel. Várjuk, hogy megosszuk ezt az új megoldást a NAMM standunk látogatóival, és élő bemutatókat tarthassunk a Mobile Listening Stúdióban.”

A mindössze 184 mm (7,24 hüvelyk) hosszúságú 2017 lenyűgöző technológiai jellemzőket kínál kompakt formában. Dedikált, optimalizált élő hang- vagy adásmikrofonnak tervezték, a 2017-es tartóssága, könnyű kezelhetősége és kiemelkedő akusztikai tulajdonságai lehetővé teszik, hogy bármilyen esemény energiáját megragadja, miközben kivételes értéket biztosít a szakemberek számára. Fókuszált sokoldalúsága azt jelenti, hogy a 2017 jól teljesít színházi vagy koncertkörnyezetben FOH boom-on vagy fly bar-on, vagy közönséghang felvevőként élő zenei előadások közben.

A szélsőséges időjárási és mechanikai hatások elviselésére tervezett 2017-es modell kibírja az utazást és a zord körülmények közötti ismételt használatot is – vagyis kiállja a koncertturnék és zenei fesztiválok próbáját. Ez magában foglalja a párás körülményeket és a közvetlen esőzáporokat; száraz, extra száraz környezet; akár 45°C (113°F) vagy -40°C. Könnyen ellenáll a nedvesség hatásainak, így a 2017-es modell biztosítja, hogy bármilyen zenei esemény hihetetlen hangzással tudjon élesben megjelenni, a beállítástól vagy az előrejelzéstől függetlenül.

A speciálisan kialakított kapszulával, amely tökéletesen párosul a legmodernebb interferenciacsővel és mikrofonráccsal, a 2017 kiemelkedő teljesítményt kínál mind a tengelyen, és azon kívül. Nagyfokú az oldalirányú csillapítása, ami lehetővé teszi a fő forrás kiemelését. Ez az erősen csillapított tengelyen kívüli hang hiteles és rendkívül jól használható a teljes hangképbe keverve.

Az audió szakemberek most már a legapróbb forrásokból is pontos, tiszta hangokat vehetnek fel – egy zenész tapsoló kezéből vagy egy énekes hangjából a hangos tömeg mellett, valamint hangos, környezeti hangzásból célzottan, ha épp a helyzet úgy kívánja. Csendesebb környezetekben, például akusztikus műsorokban vagy operákban a 2017-es alacsony önzaja ugyanolyan kiváló teljesítményt ígér, még sok nyitott mikrofon jelenlétében is.

További információkért látogasson el a 2017-es termékoldalra. Keresse a DPA mikrofonokat a 2024-es NAMM Show-n a 17911-es standon, vagy látogasson el a DPA Mobile Listening Stúdióba a Yamaha Grand Plaza színpadon, és hallgassa a márka kiváló mikrofonjait működés közben.

További információk:

DPA 2017: https://www.bluesound.hu/dpa2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *