Apogee Digital? Bluesound!

Kedves Barátaink, Partnereink!

Örömmel jelentjük be számotokra a NAMM apropóján is, hogy Magyarországon hosszú évek után végre helyi disztribútora lett a kaliforniai Apogee Digital-nak!

Symphony I/O MK2

A cég patinás, és évtizedek óta sikeres pedigrével száll ringbe a legmagasabb minőségű konverterek, felvételi megoldások, és mindezek innovációjának mezején. Zászlóshajói mellett a kisebb kategóriás eszközei is zömmel az Egyesült Államokban készülnek a mai napig, és ugyanazzal a családias felfogással. Ahogy a kezdetek óta, manapság is a szakmai csapat mellett dolgozik a fejlesztés segítésében (tulajdonosként is) Bob Clearmountain keverőmérnök, aki több Grammy díja mellett olyan legendákat nevelt ki a világnak, mint például Chris Lord Alge.

Pultec FX Bundle

Természetesen a hardverek mellett igazi nagypályásként pluginek fejlesztésében is premier szinten teljesítenek, natív verziók mellett hangkártyáik DSP-i is le tudják venni a CPU válláról a terhet. Nem elhanyagolható tény, hogy a Pultec EQ-k eredeti gyártója, a Pulse Techniques tökéletesen autentikusnak ismeri el az Apogee pluginjeit a hardverekhez képest!

Hangstúdiónk demóhelyiségként is szolgál, kollégáink pedig készséggel állnak rendelkezésre a termékeket illetően vásárlóink, és partnereink számára egyaránt!

Legyetek résen, hamarosan jövünk további információkkal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *