PMC a NAMM-on

A PMC prezentálja professzionális monitorainak teljes választékát a 15908-as standon az idei kaliforniai NAMM kiállításon, amelyre 2024. január 25. és 28. között kerül sor. Nem elhanyagolható, hogy a PMC standja szolgál a világ vezető gyártói számára etalon Dolby Atmos demóhelyiségként is a kiállítás időtartama alatt.

Az SSL-lel, az Aviddal, a Dolbyval és az Izotope-pal együttműködve a PMC kiemeli a Dolby Atmos for Music növekvő jelentőségét, és saját iparági vezető szerepét ezen a területen. A PMC standján egy 9.1.4-es Dolby Atmos bemutatóterem lesz, amely nagy, aktív háromutas PMC8-2 XBD monitorokkal (bal, jobb és középső csatornákkal), hat ci65 monitorral és összesen négy ci45 kompakt, keskeny monitorokkal a surround, a hátsó és a magassági csatornákhoz.

PMC demo room

A rendszerben megtalálható lesz a PMC új 750-8 nyolccsatornás erősítője is, amely a fő standon is látható lesz. Bármilyen passzív PMC hangszóró meghajtására tervezték, és ez a 2U rackbe szerelhető erősítő különösen jól használható a PMC Ci sorozatú vékony monitorjaihoz, amelyeket ma már széles körben használnak térhangzású és mennyezeti csatornákhoz Dolby Atmos professzionális és házimozi rendszerekben. A kivételesen transzparens és semleges hangzást a hatalmas, csatornánkénti 750 watt teljesítménnyel ötvözi. Ha áthidalják és négycsatornás erősítőként konfigurálják, a 750-8 csatornánként 1500 wattot képes leadni.

A bemutatótermen kívül a PMC bemutatja a PMC8-2 XBD Tower-t (más néven The Animal), ezeknek a nagy teljesítményű monitoroknak egy speciális sztereó konfigurációját, amely két további alegységet ad a bal és a jobb csatornákhoz. Ez az újszerű elrendezés lenyűgöző tudású tornyot hoz létre, mindkét oldalon négy hangszórótestből.

A NAMM teljes ideje alatt a PMC Dolby Atmos bemutatóterme különféle prezentációkhoz és gyakorlati bemutatókhoz kerül felhasználásra, amelyek prezentálják a zene keverésének különböző technikáit ebben az izgalmas formátumban. Ezek a prezentációk magukban foglalják a PMC és a Dolby által vezetett megbeszéléseket az Atmos stúdiótervezés és monitorbeállítás legjobb gyakorlatairól. A látogatók az SSL System T konzolját és a hozzá tartozó szoftvereket is bemutathatják keveréshez, míg az Avid és a Dolby a Pro Tools legújabb verzióját mutatják be a DAW-ba beépített Dolby Atmos rendererrel.

A Working Class Audio Podcast két epizódot rögzít a PMC standján, olyan vendégekkel, mint Andrew Scheps, Steve Genewick és Brad Wood.

Ezen kívül az Izotope és az Infrasonic bemutatja a „Mix to Master” című előadássorozatot, amelyen világhírű keverő- és masteringmérnökök vesznek részt, akik megosztják egymással tapasztalataikat az immersive hangformátumok keveréséről, valamint arról, hogyan közelítik meg munkafolyamatukat a legújabb Izotope pluginek használatával.

„A Universal Music Group a Dolby technológiai partnereként közel 10 éve támogatja a Dolby Atmost a zene terén” – mondta Maurice Patist, a PMC USA elnöke és a Pro Global vezetője. „Ez egy hihetetlenül izgalmas és kreatív formátum, de mint minden újdonságnál, itt is elkerülhetetlenül van egy tanulási görbe, amelyet a gyártóknak és a mérnököknek meg kell tanulniuk, ha a legjobb eredményeket akarják elérni. A NAMM demóink, amelyeket a Dolby Atmos világában is jelentős szereplőkkel közösen üzemeltetünk, kiemelik a legjobb gyakorlatokat, és lehetővé teszik a látogatók számára, hogy megtapasztalják a magával ragadó hang erejét, hallva azt a PMC világszínvonalú monitorozó termékein keresztül.”

A PMC standján megtalálható lesz a kompakt, csúcstechnológiás nearfield és midfield monitorok izgalmas sorozata is, amelyek újradefiniálják minden audió szakember hallgatási élményét, függetlenül attól, hogy sztereó vagy nagyméretű immersive formátumban dolgoznak. Ezek közé tartozik a PMC6, PMC6-2 és a PMC8-2, valamint a hozzájuk tartozó mélysugárzók, a PMC8 SUB és a PMC8-2 SUB.

A PMC által ebbe a sorozatba beépített számos új innováció közé tartozik a teljesen új driverek, a legmodernebb DSP és D-osztályú erősítők, valamint a vállalat szabadalmaztatott ATL™ basszusterhelési és Laminair™ légáramlási technológiáinak jelentős fejlesztései. A monitorok használhatók önálló termékként, vagy egy méretezhető rendszer részét képezhetik, amely könnyen bővíthető, hogy megfeleljen a végfelhasználó pontos igényeinek. A konfigurálás elvégezhető a hátlapon található egyszerű menüvezérelt vezérlőkkel, vagy a PMC kategóriájában vezető és rendkívül intuitív SOUNDALIGN hálózati interfészével, amely vezetékes kapcsolaton keresztül elérhető bármely szabványos hálózathoz, bármely webböngészőn keresztül PC-n, Macen vagy táblagépen. .

A bemutatott további termékek között szerepelnek még a PMC népszerű result6 kompakt közeli referenciamonitorai, amelyek arról híresek, hogy nagyon jó minőségű hangot biztosítanak nagyon megfizethető áron.

További információk:

PMC kínálatunk: https://www.bluesound.hu/shop_search.php?search=pmc

A power 750-8 info: https://www.pmc-speakers.com/custom-installation/amplifiers/power750-8
A Ci sorozat: https://www.pmc-speakers.com/products/professional/ci-series
A proaktív kínálat: https://www.pmc-speakers.com/studio/studio-range

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *