A PMC bemutatja Ci sorozatát, Power 750-8 erősítőjét és a Dolby Atmos mixing szemináriumait az ISE 2024 kiállításon

Mivel a barcelonai ISE show egyre fontosabbá válik a professzionális audiopiac számára, a PMC olyan monitorok népszerűsítésére fog összpontosítani, mint például a ci sorozat, amelyek ideálisak a Dolby Atmos konfigurációban történő rendszerek építéséhez. A cég bemutatja új nagyteljesítményű 750-8 többcsatornás erősítőjét is, amely először debütál a közönség előtt.

A PMC ISE standján egy mozi és egy bemutatóterem is lesz, 9.1.4 Dolby Atmos rendszerrel, ci sorozatú monitorokkal. A show során a neves mixmérnök és a PMC szószólója, Heff Moraes szemináriumsorozatot tart a Dolby Atmos Music keverés témájában, megerősítve a PMC pozícióját az Atmos keverés terén. A híres Dolby Atmos mixer, Heff Moraes számos híresség munkájának keveréséért volt felelős, és a munka nagy részét a PMC Studio Londonban végezte. Heff ISE szemináriumai reflektorfénybe helyezik az Atmos keverési folyamatát, és a formátum alapjait; hogyan valósítsuk meg a művészek kreatív elképzeléseit egy immerzív térben és a legjobb, legoptimálisabb módon.

A PMC professzionális termékkínálata magában foglalja az aktív near- és midfield kínálatát, amelyben megtalálható a PMC6, PMC6-2, PMC8-2 és a hozzájuk tartozó mélysugárzók, a PMC 8 és PMC8-2. Ezeket a cég karcsú ci monitorjaival együtt mutatják be, amelyek a világ különböző pontjain dolgoznak felvevő-, keverő- és masterstúdiókban, és a Dolby Atmos képességű keverőstúdiókban referencia-standardnak számítanak olyan helyeken, mint a Dolby London, a Capitol LA és a Dean Street London.

Az összes PMC-monitorhoz hasonlóan a hat ci sorozatú modell is rendelkezik a gyártó szabadalmaztatott ATL™ mélyhang-betöltési technológiájával és a Laminair™ légáramlás szabályozásával az ultraalacsony torzítás és a nagy felbontású monitorozás érdekében. Mind a hat modellt kis mélységgel tervezték falra szerelhetőséghez, és a ci30, ci45, ci65 és ci90slim falon belül is használható. Ez nagyobb szerelési rugalmasságot biztosít a telepítőnek, lehetővé téve számára, hogy igazán audiofil szintű élményben részesüljön egy rendkívül diszkrét rendszerből a felhasználó.

A bemutatón debütált magával ragadó hangélményt a PMC power 750-8, egy nyolccsatornás erősítő szállítja, amely a kivételesen transzparens és semleges hangzást a hatalmas, csatornánként 750 wattos teljesítménnyel kombinálja. Ezenkívül a power 750-8 teljes körű DSP vezérlést is kínál mind a nyolc csatornához. A bemenetek szimmetrikus analógként vagy Dante-ként választhatók/kapcsolhatók. Az EQ beállítása minden csatornához szintén hihetetlenül egyszerű a System Engineer szoftvernek köszönhetően, amely bármely számítógépre telepíthető, és tetszőleges számú erősítőt vezérelhet és beállíthat.

Az ISE bemutatója előtt a PMC vezérigazgatója, Jeff Willcocks azt mondta: „Örülünk, hogy visszatérhettünk az ISE-hez, és bemutathatjuk, miért a PMC a tökéletes választás az integrátorok számára, akik csúcskategóriás, immerzív moziélményt szeretnének telepíteni ügyfeleik otthonába. A ci sorozattól az új nagyteljesítményű 750-8 erősítőig és a Heff Moraes szemináriumok segítségével a show látogatóinak semmi kétsége nem marad a PMC meghatározó szerepét illetően az immerzív hang előállításában és lejátszásában, valamint stúdiójuk koncepciójának megerősítésében. Nagyon várjuk, hogy ott találkozzunk.”

A PMC megtalálható a 2C700-as standon, Barcelonában (Spanyolország), 2024. január 30. és február 2. között. További információ az ISE 2024-ről: https://www.iseurope.org/

További információk:

PMC kínálatunk: https://www.bluesound.hu/shop_search.php?search=pmc

A power 750-8 info: https://www.pmc-speakers.com/custom-installation/amplifiers/power750-8
A Ci sorozat: https://www.pmc-speakers.com/products/professional/ci-series
A proaktív kínálat: https://www.pmc-speakers.com/studio/studio-range

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *