HANGSZERMIKROFONOK
AZ ÖSSZHANG EREJE
Igazán jó élő koncert csak tökéletes zenekari összhanggal érhető el. Az ének és hangszerek gyakorlott összhangja felejthetetlen élményt jelent minden érintett számára. Az ilyen pillanatok a hangszerek kifogástalan hangzását igénylik – ezért ismerkedjen meg a Beyerdynamic Touring Gear sorozatának hangszermikrofonjaival.

TG_instrument

TG50 sorozat
A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.


TG I 50d

vásárlás

TG I 52d

vásárlás

Tökéletes egyensúly a kerek, erőteljes hangzás és a színpadi alkalmazhatóság között – ez teszi a kitűnő felépítésű TG I50d-t széleskörűen használható mikrofonná. Legyen szó akár elektromos gitár, vagy basszusgitár erősítőről, pergődobról, vagy rézfúvós hangszerről, ez a dinamikus hangszermikrofon az alacsony gerjedékenységet képviseli még a leghangosabb rock and roll színpadon is. Nincs szükség szélsőséges EQ beállításokra a keverőpulton, a TG I50d-t csak be kell dugni, szükség esetén bekapcsolni a felüláteresztő szűrőt, aztán lehet mosolyogni.

 • Megnövelt tér a membrán mögött a hatásosabb mélyhangok érdekében

  • Magas rezonátor az optimális magashangátvitelért

   • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

tg_i50d_3c

A TG I52d dinamikus csíptetős mikrofon erőteljes hangzása leginkább rézfúvós hangszereken, trombitákon és harsonákon érvényesül. Kiválóan bírja a nagy hangnyomást, hiperkardioid iránykarakterisztikája biztosítja a jó csatorna elválasztást és alacsony gerjedékenységet. A praktikus gumírozott csíptetős rögzítő biztos tartást ad, kíméli a hangszert és jól szűri a rezgéseket. A hajlékony gégenyak lehetővé teszi az optimális elhelyezést és a hangforrás felé irányítást.

 • Magas rezonátor az optimális magashangátvitel érdekében

  • Speciális hangnyílások akusztikai anyagokkal a megfelelő frekvencia átvitel és a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

tg_i52d_3c

Frekvencia menetTG_I50d_fq-pd_20110105_sw

Frekvencia menetTG_I52d_fq-pd_20110103_sw

TG I 53c

vásárlás

TG I 55c helix

vásárlás

A TG I53c széles frekvencia tartománya számos lehetséges felhasználási terület előtt nyitja meg az utat. Ez a kondenzátormikrofon az enyhe magasemelésének és részletező hangzásának köszönhetően lábcintől az overheaden át a húros és rézfúvós hangszerekig, sőt énekkarig kiemelkedő eredményt nyújt. Magas érzékenységének eredményeképp a hangforrástól távolabb is elhelyezhető, így nagyobb, komplex visszaverődő felületek mikrofonozására is alkalmas. További előnye, hogy a szénszállal megerősített burkolat miatt könnyű és strapabíró.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashangátvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül

 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

tg_i53c_3c

A sokoldalú TG I55c Helix igazán akkor mutatja meg erősségét, amikor hegedűvel, brácsával, furulyával, cimbalommal, bundozott húros hangszerekkel vagy citerával, csellóval, nagybőgővel és más hangszerekkel használjuk. Természetes, a proximity hatástól mentes színezetlen hangzást nyújt. A gömb iránykarakterisztika páratlan megszólalást biztosít, akár hová is helyezzük a mikrofont. További előnye a gyorsan felhelyezhető rögzítő elem – nincs szükség fúrásra, nem karcolódik a hangszer.

 • Nincs közeltéri hatás a speciális gömb iránykarakterisztikának köszönhetően

optik1_tg_i55c_3c

Frekvencia menetTG_I53c_fq-pd_20110103_sw

Frekvencia menetTG_I55c_Helix_fq-pd_20110104_sw

TG I 56c

vásárlás

TG I 57c

vásárlás

A praktikusan kezelhető TG I56c kondenzátormikrofon frekvenciamenetét úgy alakították ki, hogy az kifejezetten a harmonika, bandoneon és citera élő hangosítására legyen megfelelő. A speciális rögzítőelem egyszerű felhelyezést és szállítást biztosít: a csíptető a helyén marad, míg a mikrofon könnyen eltávolítható. A TG I56c amellett, hogy kevéssé gerjedékeny, a gégenyakon elhelyezkedő mikrofonkapszula jól szigetel a nemkívánatos mechanikai zajoktól.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashang-átvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

tg_i56c_3c

Az olyan fúvós hangszerek, mint a szaxofon, trombita, harsona, vagy kürt meglehetősen magas hangnyomás szintet követelnek a mikrofontól, a TG I57c ezen a területen látványos sikereket ért el. Szélsőséges hangnyomás mellett is működik és kardioid iránykarakterisztikájának köszönhetően megbízhatóan nyomja el a nemkívánatos zajt. Könnyen felhelyezhető, a gégenyakkal pontosan beállítható, jó a tartása és a hangszer felületét sem sérti fel.

 • Optimális helyzetű magas rezonátor a megnövelt magashangátvitel érdekében
 • Egy második magas rezonátor a rendszeren belül
 • Speciális hangnyílások a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

tg_i57c_3c

Frekvencia menetTG_I56c_fq-pd_20110104_sw

Frekvencia menetTG_I57c_fq-pd_20110104_sw