Beyerdynamic Fejmikrofonok

FEJMIKROFONOK
REMEK HANG – SZABAD MOZGÁS
A színpadon számos esetben szükség van az optimális hangzásra és a szabad mozgásra. Ezekben a szituációkban mutatkozik meg a Touring Gear sorozat fejmikrofonjainak előnye. Lehetővé teszik a művészek mozgását a teljes színpad területén, testükkel és hangjukkal együtt.

TG_headset

TG50 sorozat
A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára
ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG H54c http://bluesound.hu/wp-content/uploads/2016/12 TG H54c tan

TG H55c http://bluesound.hu/wp-content/uploads/2016/12 TG H55c tan

tg_h54c_3c

Egyszerű kezelhetőég, természetes hang és kényelmes viselet – ez a TG H54c kardioid iránykarakterisztikás fejmikrofon jellemzőinek tökéletes összefoglalása. Ez népszerűségének oka színházakban és zenei színpadokon, különösen billentyűsök és dobosok esetében, akik énekelnek játék közben. De a TG H54c a színpadon kívül is tud valami különlegeset: akárcsak a Beyerdynamic Touring Gear sorozatának többi fejmikrofonja, ez is biztonságos és kompakt módon szállítható a mellékelt tokban, köszönhetően az összecsukható akasztó fülnek és a levehető mikrofon karnak.

tg_h55c_3c

Diszkrét és feltűnő egyszerre – a TG H55c fejmikrofon kiválóan kiegyenlített hangzása diszkrét külsővel párosul. A nedvesség- és izzadtságálló gömb iránykarakterisztikás mikrofon bármely oldalról felszerelhető és könnyen pozícionálható, köszönhetően a hosszában és oldalirányban is állítható mikrofon karnak. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek zenei, színházi és sport alkalmazásokban jelentenek előnyt. Feketében és bőrszínűben is kapható.

Frekvencia menet
TG_H54c_fq-pd_20110104_sw

Frekvencia menet
TG_H55c_tan_fq-pd_20110104_sw

TG70 sorozat
A TG 70 sorozat modelljei egy lépéssel előbbre járnak a kompromisszummentesség terén: még ragyogóbb műszaki paraméterek és még jobb minőségű anyagok a kiváló hangzás érdekében. Minden részlet számít a fejlesztés és gyártás során. Az eredmény pedig: első osztályú mikrofonok kézi munkával Németországból.

TG H74c http://bluesound.hu/wp-content/uploads/2016/12 TG H74c tan

TG H75c http://bluesound.hu/wp-content/uploads/2016/12 TG H75c tan

tg_h74c_tan_3c

A TG H74c vezeték nélküli használatra készült, így a mozgás hatalmas szabadságát nyújtja. Szuperkardioid iránykarakterisztikájának és kompenzált proximity hatásának köszönhetően zenei és színházi alkalmazásokhoz egyaránt megfelelő. Remekül beállítható, nagyon diszkrét, mindkét oldalra felszerelhető, apró de strapabíró – még mi mást várhatnánk egy fejmikrofontól?

Feketében és bőrszínűben is megvásárolható.

tg_h75c_3c

A TG H75c fejmikrofon több tekintetben is igen strapabíró: ellenáll az izzadtságnak, többféleképpen felhelyezhető és gömb iránykarakterisztikájának következtében meglepően érzéketlen a ’pop’ hangokra. Akár kommentátorok, TV-műsorok házigazdái, sportközvetítés vezetői, vagy színpadi emberek használják, elégedettek lesznek a TG H75c kiegyenlített hangzásával vezeték nélküli alkalmazásokban.

Feketében és bézsszínűben is kapható.

Frekvencia menet
TG_H74c_fq-pd_20110105_sw

Frekvencia menet
TG_H75c_fq-pd_20110105_sw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *