Új Beyerdynamic termékek az Orlandóban tartott InfoComm kiállításon

A Beyerdynamic kiegészítette a vezetékes és vezeték nélküli konferencia rendszerek termékkínálatát és számos innovációt mutat be Orlandóban.

Coretis digitális jelfeldolgozó

Csatlakozzon

csm_PIC_Coretis-front-rear_cc7c195f9bA Coretis sokoldalú digitális interfész audió jelek számára. Tizenkét analóg bemenet és nyolc analóg kimenet teszi a Coretist alkalmassá csaknem minden professzionális installációs megoldáshoz. További nyolc digitális bemeneti és kimeneti csatorna érhető el AVB hálózaton keresztül. A fix DSP struktúra és az egyszerű, mégis nagyon széleskörű felhasználói felület gyors és kifinomult konfigurációt tesz lehetővé. A 20×16-os audió mátrix rugalmas audió útválasztást biztosít. Egyebek mellett az audió keverő, a szintező, a ducker és az equalizer is konfigurálható, az állapotuk  pedig tisztán megjeleníthető. A beépített 4-portos AVB hálózati switch számos készülék, vagy további AVB-képes egység csatlakozását teszi lehetővé külső AVB switch használata nélkül. A külső interfészek, mint például RS232, TCP/IP és 8 GPIO mindegyike biztosítja a média kontroll rendszerekhez és távvezérlőkhöz való csatlakozást.

További informácio: beyerdynamic/konferencia/coretis/

Revoluto vertical

Új mikrofon array Revoluto technológiával

csm_bild2_fac1196834Az újonnan kifejlesztett függőleges mikrofonsorral vízszintes korridor karakterisztika (vízszintes irányban kardioid, függőleges irányban lobáris) hozható létre. Ez további mozgásszabadságot biztosít a beszélő számára jobb és bal irányban. Arra is lehetőség kínálkozik, hogy két résztvevő osztozzon egyetlen mikrofonon, illetve videokonferencia során számos emberről készülhet felvétel. A függőleges lobáris iránykarakterisztikának köszönhetően a gerjedékenység a mennyezeti hangszórókkal szemben alacsonyan tartható.

Az új Revoluto mikrofonokat a Classis RM 30/31 sorozathoz beépített mikrofonként, az Orbis konferencia rendszerhez pedig mikrofon egységként kínálják.

További informácio: beyerdynamic/konferencia/revoluto

Classis mikrofonok – kitűnő hangzás azonnal

Új határfelület mikrofonokkal egészült ki a Beyerdynamic Classic sorozat

csm_Classis-BM43-black3_ad64ec2c4cA Classis BM sorozat új asztali mikrofonjai kisméretű, kondenzátor határfelület mikrofonok. A kiváló minőségű robusztus készülékház különleges por-lepergető anyaggal van bevonva. A matt, tükröződésmentes felület diszkréten illeszkedik minden installációhoz és számos alkalmazáshoz megfelel. A Scudio™ technológiának hála, a mobiltelefonok nem okoznak interferenciát. A beépített felüláteresztő szűrő csökkenti az asztalról és egyéb helyről származó alacsony frekvenciás zajokat. Fekete és fehér színben, fél-gömb, vagy fél-kardioid iránykarakterisztikával vásárolhatók meg. A sorozathoz további határfelület mikrofonok tartoznak választható üzemmóddal és frekvencia átvitellel, vezérlő gombokkal, távvezérlővel, vagy USB csatlakozással.

TG 1000 digitális vezeték nélküli rendszer

Új töltő a tölthető elemmel működő kézi adókhoz és beltpack adókhoz

csm_TG1000-charger-v2_fb3bd1f979A TG 1000 digitális vezeték nélküli sorozat kézi- és beltpack adóit töltő érintkezővel forgalmazzák. Az új töltő négy töltőrekesze két kézi- és két beltpack adót, vagy két kézi adót és négy szabványos AA NiMH elemet képes egyidejűleg tölteni. Többszínű LED-ek biztosítják az adott töltési állapot könnyű leolvasását. Az RJ 45 hálózati csatlakozón keresztül a töltőt média kontroll rendszerhez csatlakoztathatjuk. Ez lehetőséget biztosít a töltőben lévő adók aktuális töltési állapotának központi ellenőrzésére – legyenek akár több helyiségben – egyetlen PC-ről.

További információ: /beyerdynamic/vezetek-nelkul/tg1000/

Quinta – több mint pusztán egy konferencia rendszer

csm_bild4_35bc277e2dQuinta kézi adó

 • Rugalmasan használható számos alkalmazásban
 • A mikrofon gomb ugyanazokat a funkciókat nyújtja, mint a delegáltak mikrofon egysége
 • Szokásos tölthető NiMH elemekkel üzemel
 • Töltő két kézi adó és négy szabványos AA elem töltésére, RJ 45 hálózati csatlakozó média kontroll rendszerekhez

Gégenyakas mikrofon egység szavazó funkcióval

 • Különféle szavazási opciók
 • Számítógépes program az egyszerűbb működés érdekében
 • Archiválási és exportálási funkciók

További információ: /beyerdynamic/konferencia/quinta/

Orbis – egyedi, mint minden ember

csm_bild1_cf0b9c09b4Orbis – egyedi konferencia rendszer

 • Megbízható a redundáns üzemmódnak köszönhetően
 • Egyedi mikrofon egységek az Orbis manufaktúrából
 • Szabványos Cat5-ös kábelek
 • Okos telepítési megoldások különféle változatban
  • Beépített mikrofon egységek
  • Rendszer egység rögzítő kerettel
  • Mikrofon lift az Element One-nal kooperációban

További információ: /beyerdynamic/konferencia/orbis/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *