A Lectrosonics bemutatta az M2C aktív antenna közösítőt

A Lectrosonics bejelentette az M2C aktív antenna közösítő megjelenését. Az M2C remekül illeszkedik a Lectrosonics digitális adóinak termékcsaládjába, beleértve a DCHT hordozható sztereó és a Duet M2T dupla sztereó készüléket. Nyolc adó forrásból lehet jelet küldeni egyetlen antennára, minimálisra redukálva ezáltal a kábelezési igényt a többcsatornás rendszerekben. Az M2C bemenetei jól izoláltak, ami az áthallás és az intermoduláció csökkenését eredményezi a rádiófrekvenciás csatornák között. A készülék a felépítéséből adódóan kiváló RF működést biztosít alacsony teljesítményfelvétellel és hőtermeléssel. Az előlapon található LED visszajelzők mutatják a RF bemenetek aktív állapotát és egy USB port is beépítésre került a firmware frissítésekhez.

„Az M2C aktív antenna közösítő remek kiegészítője bármely Duet fülmonitor, vagy utasító rendszernek“ szögezte le Karl Winkler, a Lectrosonics értékesítési vezérigazgatója. „Miután kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy digitális adókkal lehessen használni, az M2C jelútja végig tiszta marad és az intermoduláció is a minimumon tartható.“

Az M2C 1 U magas készülékházba lett beépítve, váltóáramú hálózatról működik, ventilátoros hűtést kapott, nyolc darab 50 ohmos BNC bemenet és egy 50 ohmos BNC kimenet található rajta. Frekvenciatartománya 470 MHz-től 614 MHz-ig terjed, 100 mW teljesítményű jeleket képes fogadni, míg az RF gain a rendszeren belül egységes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *