Carnaby HE2 – szép és okos

A Carnaby HE2 egy 2u 19 hüvelykes rack sztereó 3 sávos parametrikus EQ – a Carnaby 500 továbbfejlesztése.

A Carnaby HE2 HarmonicEQ® ugyanazt az egyedi és forradalmi EQ koncepciót használja, mint a Carnaby 500, harmonikus telítést használva a harmónikus tartalom növelésére és csökkentésére. Javítsd fel bármilyen forrásodat, legyen az egy stem, vagy egy komplett mix valódi analóg harmonikus telítettséggel, a hangszínszabályzó feelingjével, ismerősségével és ergonómiájával. Nézzük csak miről is van szó…

2 csatornás HarmonicEQ® + még sok más

Akár sztereó, dual mono vagy mid/side feldolgozásra használják, a Carnaby HE2 csatornánként 3 bypassolható, interaktív HarmonicEQ® sávot tartalmaz. Mindegyik sáv 10 dB-es boost/cut-tal és saját sweep- és átlapoló frekvenciavezérlőkkel rendelkezik. A Carnaby 500-hoz hasonlóan a Carnaby HE2 minden egyes sávja egyedi harmonikus blenddel rendelkezik, amely az adott bandhez hangolt a maximális zeneiség elérése érdekében.

HI Band
A HI sáv frekvenciatartománya 5 kHz-től egészen 25 kHz-ig terjed, és sima telítést használ, hogy a magas frekvenciákat természetesen bővítse az audiosávon, így tökéletes “levegőt”airt” és levegősséget biztosítva az énekhangon és az akusztikus hangszereken.

MID Band
A MID sáv egy peak szűrő fix Q-val és széles, 200 Hz-től 6,2 kHz-ig terjedő frekvencia tartományban. Szaturációt használ, hogy harmonikusokban gazdag kiterjesztést adjon a forrásnak a frekvenciatartomány bármely pontján.

LO Band
Az LO sáv frekvenciatartománya 420 Hz-től 20 Hz-ig terjed, és hard clip szaturációt használ a szubharmonikus frekvenciák kiterjesztésére a hallható alsó tartományba – tökéletes a finom alsó felmelegítéshez vagy az extrém szubharmonikus telítettséghez.

Dinamikus válasz
Más EQ-kkal ellentétben a Carnaby HE2 dinamikus válaszreakcióval rendelkezik, és növeli a teljes boost/cut rátát és a harmónikusok telítését, ahogy az áramkörök erősebben vannak kihajtva. Az egyes sávokon található bemeneti és kimeneti szintszabályozás ±20 dB-es szintbeállítást tesz lehetővé, lehetővé téve a Carnaby HE2 keményebb meghajtását a bemeneti vezérlővel a nagyobb szaturáció és torzítás érdekében, vagy visszaállíthatja azt a tisztább EQ érdekében, ahogyan a helyzet megkívánja.

Teljesen digitálisan vezérelt USB és hálózati opciókkal
A Carnaby HE2 teljesen új szintre emeli az irányítást, lehetővé téve az egység összes gombjának és kezelőszervének távoli vezérlését USB-n vagy Ethernet hálózaton keresztül. Vezérlőbővítményük zökkenőmentesen integrálható a Carnaby HE2 hardverrel az USB- vagy NET-portokon keresztül, lehetővé téve a kényelmes valós idejű vezérlést és recallt a DAW-ból. Ezenkívül megkönnyíti az előre beállított értékek független mentését és betöltését.

MID/SIDE Processing
A Carnaby HE2 különösen praktikus mastering, keverés és sound design alkalmazásokhoz, lehetővé teszi a Mid/Side feldolgozást, ezzel lehetővé téve a HarmonicEQ® alkalmazását a sztereó jel külön Mid (Mono komponens) és Side (sztereó szélessége) összetevőire. Nincs szükség további hardverre, a Carnaby HE2 gondoskodik az összes szükséges kódolásról és dekódolásról.

Insertek külső hardverhez
A Carnaby HE2 mind a két csatornáján bypassolható TRS-inzert található. Az inzertek utólagos M/S kódolású és M/S előtti dekódolásúak, ami lehetővé teszi, hogy ezeket az inzerteket használja a külső hardver csatlakoztatására, mielőtt a jel elérné a HarmonicEQ® feldolgozást.

Főbb funkciók:

  • Sztereó 2u 19 hüvelykes rack 3 sávos parametrikus analóg EQ egyedi HarmonicEQ® áramkörrel oldalanként a harmonikusan dúsított jelekért.
  • Bypassolható 3 sávos HarmonicEQ®, amelyet a Cranborne Audio csapata fejlesztett ki az Egyesült Királyságban.
  • Parametrikus LO és HI shelf ±10 dB vágás/kiemelés és harmonikus szaturáció.
  • Parametrikus Peak MID sáv ±10 dB vágás/kiemelés, fix Q és harmonikus szaturáció.
  • LO, MID és HI LED kijelzők a szaturáltsági szint kijelzésére.
  • ±20 dB bemeneti és kimeneti szint a sűrű harmonikus szaturáció vagy tiszta EQ hatás érdekében.
  • Sztereó, dual mono és mid/side működés.
  • Bypassolhtó Hi & Lo Cut vezérlők csatornánként.
  • Bypassolható TRS inzert csatornánként.
  • True-bypass IN/OUT kapcsolás csatornánként.
  • Steppelt/aretált előlapi kezelőszervek a gyors kézi előhívásért és a pontos beállításért.
  • VST Plugin / Alkalmazás a paraméterek távvezérléséhez + előre beállított mentés/visszahívás USB-n vagy hálózaton keresztül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *