Carnaby HE-2 Kisokos

Mivel a funkciók száma eléggé magas, és elsőre nem is elég egyértelmű, kiemelnénk a lényeget:

M/S mátrix

Az eszköz megtestesít egy M/S kódert oda és vissza. Mivel inzertpontjai is vannak, tulajdonképp tud működni egy költséghatékony M/S mátrix szerepében is. Magyarul: erre dughatod a hardvereid, és nem kell méregdrága M/S menedzser eszközökbe fektetni. Mindezek mellett persze M/S EQ is, ráadásul analóg módon!

EQ és még…?

Mivel ez egy Carnaby, így elődjével egyetemben ő is egy Harmonic EQ, de ezt a hatást ebben az eszközben le lehet szorítani egy “konvencionális” EQ szintjére is igény szerint. Vagyis nem kell attól megijedni, hogy ez csak és kizáróag színezésre jó, simán lehet mastering eszköznek is használni.

Total Recall

Manapság nagyon hasznos tud lenni, ha egy hardver rendelkezik egy plugin flexibilitásával is. A HE2 Total Recallos, ami 2 dolgot jelent: egyrészt vezérelhető pluginból is, és vissza is tölthetőek a presetek projectek szerint, vagy a kedvenc beállításaink is akár. Felmerül a kérdés: ez egy digitális EQ? NEM! Digitálisan vezérelt analóg. VST/AU/AAX pluginból vezérelhető a kedvenc DAW-odból.

Miben más még, mint az 500-as modul?

Például abban, hogy a bandek kikapcsolhatóak egyesével is, oldalanként is. Alul, és felüláteresztő szűrők is vannak oldalanként.

Használható Dual Monó, Sztereó, vay M/S módban. Így az inzertekkel kombinálva megsokszorozza a workflow adta lehetőségeket. Hamarosan kipróbálható nálunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *