Midas PRO1 Palya Bea koncerteken…

13926512701690496136Kapolcs színvonalas programjai között találhattuk idén is a Palya udvar helyszínt, melyen megszületett egy új formáció, a kiváló énekesnő mellett öt muzsikus és mégtöbb hangszer kapott szeretpet.

A nyári koncertsorozat, Veszprém – Szeged – Budapet, hangmérnöki feladatait Princz Gergő látta el, a turnéhoz sikerült megszereznie egyik kedvenc digitális pultját a Midas PRO1-et.
„32 csatornát használtunk, és a monitorkeverés is a FOH pultból történt” – tudtuk meg Gergőtől. A digitális pultok nagy erényét, a behívható setupok lehetőségét külön kihangsúlyozta. „A soundcheck a különböző helyszíneken nem a mínusz végtelenből indult, hanem csak finomító próbaként kezdett funkcionálni. A VCA-k és a kiváló belső effektek segítségével könnyedén megtaláltam az ideális hangzást, amelyet a beállásokon csak elő kellet hívnom.”

A PRO1 kis felületen kínál nagy csatornaszámot, nem mellékesen könnyen szállítható. A kisebb méret dacára a Midas jellegzetes hangzása ugyanúgy megtalálható benne, mint nagyobb testvéreinél, hangszínszabályzói pedig, szinte analóg érzetűek. „A PRO1 remekül visszaadta a zenekar hatalmas dinamikai tartományát, és mindenkinek ajánlani tudom, hogy a produkció érdekében nyugodtan forduljon ezen gyártó termékéhez.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *