Az RME biztosítja a kompatibilitást az új Catalina macOS rendszerrel

macOS Catalina frissítési problémák?
Semmi gond.

Az RME biztosítja a kompatibilitást az új Catalina macOS rendszerrel

Az RME illesztőprogramokat házon belül írják, nincsenek kiszervezve harmadik fél számára, ezért a felhasználók megszakítás vagy késedelem nélkül használhatják a legfrissebb operációs rendszereket

A prémium kategóriás RME interfészeket gyártó német RME közzétette, hogy eszközeik már most kompatibilisek a legfrissebb Catalina 10.15. operációs rendszerrel, amelyet az Apple októberben ad ki. Mivel az RME illesztőprogramokat házon belül írják és nincsenek kiszervezve harmadik fejlesztő fél számára, az RME felhasználók máris frissíthetik készülékük firmware-jét és késedelem vagy megszakítás nélkül folytathatják munkájukat.

Mostanában számos pro-audio cég és interfész gyártó adott ki figyelmeztetést vásárlóik számára azt javasolva, hogy ne frissítsék operációs rendszerüket az új macOS-sel való esetleges kompatibilitási problémák miatt. Mások közleményt adtak ki az új rendszer támogatására vonatkozó lehetséges késésekre, illetve az esetleg előforduló adatvesztésekre való hivatkozással.

Az RME felhasználók nyugodtak lehetnek

A Catalina rendszerrel kompatibilis RME interfészek a következők: Babyface Pro, Digiface AVB, Digiface Dante, Digiface USB, Fireface 802, Fireface UC, Fireface UCX, Fireface UFX II, Fireface UFX+, MADIface Pro, MADIface USB és a MADIface XT. Az alkalmazásoknak 64-biteseknek kell lenniük és meg kell győződni arról, hogy „hitelesítve vannak“ a Catalina OS 10.15. operációs rendszerrel való használatra.

Az RME nem USB-s interfészei, ide értve a PCIe, Thunderbolt és FireWire eszközöket, most letölthető beta drivereket kaptak, tehát a vásárlók nem tapasztalnak megszakítást vagy késedelmet a munkájuk során.

Nincs külső fél által készített driver

Mivel az RME minden illesztőprogramot házon belül készít el és ebben a folyamatban nem függ külső cégektől, a készülékek felkészíthetők az operációs rendszer frissítésekre.

„Cégünk egyik sarokköve mindig is az ügyfélszolgálat és a megbízhatóság volt“ – jegyezte meg Derek Badala, a Syntax, az RME amerikai forgalmazójának értékesítési igazgatója. „Büszkén jelenthetjük ki, hogy minden illesztőprogramunkat házon belül fejlesztjük, nem úgy mint sok konkurensünk. Továbbá a frissítéseket automatikusan kezeli az FPGA technológia, amely minden interfészünkben jelen van. Ezek a dolgok, valamint termékeink közismert megbízhatósága azt eredményezi, hogy vásárlóink továbbra is kiváló működést fognak tapasztalni, megszakítás nélkül.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *